Connect with us

Što tražite?

Teniske vijesti

NA PRVI SERVIS: Treće izdanje Gem, Set, Hrvatska!

zaklada marin čilić stipendije

Pripreme za humanitarno-sportski spektakl “Gem Set Hrvatska” pri samom su kraju, a “Zaklada Marin Čilić”, koja stoji iza ove posebne sportske priče, najavljuje još atraktivnije treće izdanje koje će se održati 16. i 17. srpnja.

Sportski centar Višnjik postat će mjesto okupljanja poznatih sportaša u sklopu humanitarnog događaja “Gem Set Hrvatska” čiji je cilj prikupljanje sredstva za izgradnju multifunkcionalnog sportskog igrališta za djecu u “OŠ Petar Zoranić” u Stankovcima.

Domaćinu Marinu Čiliću pridružit će se najveće zvijezde hrvatskoga sporta, kolege sportaši i sportašice, da bi poručili djeci diljem Hrvatske koliko je redovna tjelovježba bitna za njihovo zdravlje od najranijih dana.

tennis europe turniri u hrvatskoj

Glavna misija ovog jedinstvenog projekta, osim izgradnje igrališta, je darivanje djeci mjesta za sigurnu i bezbrižnu igru, usvajanje zdravih navika i edukacija o važnosti tjelesne aktivnosti već u predškolskoj dobi.

Za posjetitelje bez ulaznice predviđeno je praćenje finalnih mečeva na video wallu. Svi detalji programa i raspored radionica, kao i konačni pregled sudionika događanja dostupni su na internet stranici Zaklade i službenim Facebook i Instagram kanalima.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Ulaznica je ostalo još nekoliko, a može ih se kupiti na entrio.hr. Direktan prijenos mečeva 17. srpnja bit će na programu Doma TV s početkom u 19.00.

Za sve građane koji nisu na lokaciji i kupnjom ulaznice ne mogu donirati u tu svrhu, otvoren je humanitarni broj 060 9003 te pozivom mogu sudjelovati u ovom jedinstvenom humanitarnom projektu. Cijena poziva s uključenim PDV-om iznosi 0,83 eura.

Foto: Zaklada Marin Čilić

teniski shop

SVE NAJNOVIJE VIJESTI IZ TENISA: TENISKE VIJESTI

Advertisement. Scroll to continue reading.
Članak napisao

Advertisement

Daj mi još teniskih vijesti

Teniski klubovi

Teniski klubovi ZagrebTeniski klub TravnjakTK ChromosTK Chromos-SavicaTK ConcordiaTK DinamoTK FuturTK MladostTK HrvojeTK VeternicaTK ZagrebTK ITeamTK Ivan MerzTK Mala ŠalataTK MatchTK MedveščakTK MovensTK ParkTK PonikveTK...

Blog

Kao klinac sam volio igrati tenis. Doduše, to su bili užasni reketi i užasne loptice na improviziranim terenima u kvartu. Ali hej, bio sam...

Teniski klubovi

Teniski klubovi SplitTeniski klubovi ZadarTeniski klubovi DubrovnikTeniski klubovi MakarskaTeniski klubovi KaštelaTeniski klubovi ŠibenikTeniski klubovi BolTeniski klubovi StobrečTeniski klubovi PločeTeniski klubovi OrebićTeniski klubovi MetkovićTeniski klubovi...

Blog

Znate li Vi povijest tenisa? Pojedini povjesničari kažu kako, svima nama dragi sport tenis, svoje korijene vuče daleko u prošlost. Tako ga povezuju i...