Connect with us

Što tražite?

Teniske vijesti

Tourneer, nova aplikacija za organizaciju i pronalazak turnira

aplikacija za organizaciju teniskih turnira

Tenis dobiva novu platformu za organizaciju turnira – Tourneer, jednostavnu aplikaciju koja ima za cilj pojednostaviti ionako kompleksnu proceduru organizacije.

“Tourneer je platforma koja olakšava pretraživanje, najavu i samu organizaciju teniskih turnira u vašoj blizini.” – ističe Saša Fišter, pokretač aplikacije i osobe koja stoji iza Sliceer-a, još jedne aplikacije za rezervaciju teniskih terena.

“Primijetio sam da je čest problem pronaći teniske turnire na jednom mjestu, pogotovo one koji su vama interesantni, a to su oni u vašoj blizini ili blizu grada u koji putujete. Malo sam istražio postojeća rješenja ali svakom od njih je nešto nedostajalo, pa sam odlučio riješiti taj problem s Tourneer platformom.”, dodaje Saša.

Iako je još uvijek u razvojnoj fazi, Tourneer će biti dostupan početkom ožujka, kada ujedno i započinje teniska sezona. Platforma je vrlo jednostavna za korištenje, što će uvelike olakšati igračicama i igračima pronalazak teniskih turnira, dok će organizatorima nuditi rješenje za kompletnu organizaciju.

Tourneer će organizatorima nuditi platformu za najave turnira, kao i predivno dizajniranu stranicu turnira gdje će se nalaziti svi podaci o turniru, a koja će biti dostupna za dijeljenje na društvenim mrežama, putem maila, foruma, WhatsApp-a, Vibera i bilo kojih drugih marketinških kanala.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Tourneer će organizatorima dodatno olakšati posao tako da će se moći zakupiti oglasni budžet koji će zatim marketinški team Tourneera odraditi za organizatore, a sve to kako bi se organizatori mogli posvetiti svojim drugim aktivnostima oko turnira.

“Tourneer je prije svega platforma i to iz razloga jer rješava probleme s kojima se organizatori svaki puta susreću. Jedan od većih problema je svakako marketing i promocija turnira, pa tako želimo preuzeti taj dio na sebe jer imamo znanje i želimo pomoći”.

tourner aplikacija za organizaciju teniskih turnira

Osim toga, pokrenut je i blog na kojem možete pronaći savjete oko organizacije turnira, primjerice Best practices to organize a tennis tournament.

Platforma se razvija u fazama zato što je teško predvidjeti sve stvari koje su važne za organizaciju, što teamu iza Tourneera omogućuje lakše prilagođavanje potrebama korisnika.

“Naučili smo puno toga na slučaju Sliceera, primjerice svaki klub ima svoje zahtjeve i način kako funkcioniraju rezervacije i nemoguće je napraviti rješenje koje svima odgovara, upravo je to razlog što ćemo Tourneer razvijati u fazama, pričat ćemo s klijentima i prilagođavati rješenje koliko možemo”.

S obzirom da za organizaciju turnira postoje određena pravila, neke stvari je moguće napraviti da svima odgovara, ali to mora biti jednostavno da bilo tko može napraviti najavu bez da pita “Kako ovo funkcionira”, dodaje Saša.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Tourneer neće biti besplatan, pa će tako najava turnira koštati 9 eura, a svaki korisnik koji prvi puta najavljuje turnira dobiva 20 eura oglašavanja na Facebooku.

“Naučio sam nešto važno na prethodnim projektima, a to je da kada nešto dajete besplatno, to isto gubi vrijednost i ne može se razvijati, stoga ako želimo napraviti odličan proizvod koji rješava problem, moramo imati prihode jer ionako ako nemate prihod imate hobi, a ne biznis.”

Svi koji ste zainteresirani za organizaciju turnira ili igranje na turnirima, predbilježite se na newsletter kako bi ostali u toku s novostima oko Tourneera.

Članak napisao

Advertisement

Daj mi još teniskih vijesti

Teniski klubovi

Teniski klubovi ZagrebTeniski klub TravnjakTK ChromosTK Chromos-SavicaTK ConcordiaTK DinamoTK FuturTK MladostTK HrvojeTK VeternicaTK ZagrebTK ITeamTK Ivan MerzTK Mala ŠalataTK MatchTK MedveščakTK MovensTK ParkTK PonikveTK...

Blog

Kao klinac sam volio igrati tenis. Doduše, to su bili užasni reketi i užasne loptice na improviziranim terenima u kvartu. Ali hej, bio sam...

Teniski klubovi

Teniski klubovi SplitTeniski klubovi ZadarTeniski klubovi DubrovnikTeniski klubovi MakarskaTeniski klubovi KaštelaTeniski klubovi ŠibenikTeniski klubovi BolTeniski klubovi StobrečTeniski klubovi PločeTeniski klubovi OrebićTeniski klubovi MetkovićTeniski klubovi...

Blog

Znate li Vi povijest tenisa? Pojedini povjesničari kažu kako, svima nama dragi sport tenis, svoje korijene vuče daleko u prošlost. Tako ga povezuju i...