Connect with us

Što tražite?

Teniske vijesti

Spektakl u Umagu: Tenis će igrati glumac, glazbenik, šahist, iluzionist, golfer, nogometaši…

tenis fotka za turnire

Ogroman je interes za turnir, koji se igra istovremeno kad i ATP turnir u Umagu. A prijavilo se nikad više rekreativaca, ali i nikad više zvijezda.

Očekujemo rekordan broj natjecatelja, više od 250! Bit će pravi show!

Još je 20 dana ostalo do sedmog turnira Stars Open Toura, turneje teniskih rekreativaca, koji se od 26. do 31. srpnja igra u Umagu, a suorganizator Silvio Marić oduševljen je odazivom.

Kapaciteti su već gotovo popunjeni. Ogroman je interes za turnir, koji se igra istovremeno kad i ATP turnir u Umagu, na kojem će glavne zvijezde biti Carlos Alcaraz, Borna Ćorić, Fabio Fognini, Jannik Sinner, Holger Rune.

tenis 2022

Na Stars Open Touru, pak, nastupit će nikad više rekreativaca, ali i nikad više zvijezda. Iz raznih profesija.

Advertisement. Scroll to continue reading.

OK, nogometaši su stalni gosti pa će i ovaj put zaigrati Silvio Marić, vodeći u ukupnom poretku Igor Musa, zatim Hrvoje Čale, Manuel Bisaku.

Prijavio se i iluzionist Luka Vidović, kao i ponajbolji tenisač među glumcima Filip Juričić. Zaigrat će i klavijaturist Parnog valjka Bero Blažević, a sportsku svitu upotpunit će (po)najbolji hrvatski golfer Ivan Vučemil i šahovski velemajstor Alojzije Janković.

Očekuje nas pravi spektakl i teniska fešta u Umagu!

Foto: Pixabay

teniski shop

SVE NAJNOVIJE VIJESTI IZ TENISA: TENISKE VIJESTI

Advertisement. Scroll to continue reading.
Članak napisao

Ja sam Dejana Rakić. Magistrica sam komunikologije, smjer mediji i prvostupnica povijesti. Radila sam na Inportalu - portalu za osobe s invaliditetom kao honorarna novinarka. Također sam pisala za časopis Riječ slijepih. Trenutno sam zaposlena u Hrvatskoj knjižnici za slijepe kao stručna suradnica u korekturi teksta.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Advertisement

Daj mi još teniskih vijesti

Teniski klubovi

Teniski klubovi ZagrebTeniski klub TravnjakTK ChromosTK Chromos-SavicaTK ConcordiaTK DinamoTK FuturTK MladostTK HrvojeTK VeternicaTK ZagrebTK ITeamTK Ivan MerzTK Mala ŠalataTK MatchTK MedveščakTK MovensTK ParkTK PonikveTK...

Blog

Kao klinac sam volio igrati tenis. Doduše, to su bili užasni reketi i užasne loptice na improviziranim terenima u kvartu. Ali hej, bio sam...

Teniski klubovi

Teniski klubovi SplitTeniski klubovi ZadarTeniski klubovi DubrovnikTeniski klubovi MakarskaTeniski klubovi KaštelaTeniski klubovi ŠibenikTeniski klubovi BolTeniski klubovi StobrečTeniski klubovi PločeTeniski klubovi OrebićTeniski klubovi MetkovićTeniski klubovi...

Blog

Znate li Vi povijest tenisa? Pojedini povjesničari kažu kako, svima nama dragi sport tenis, svoje korijene vuče daleko u prošlost. Tako ga povezuju i...