Connect with us

Što tražite?

Teniske vijesti

Serena Williams napravila skandal na Wimbledonu jer joj nisu ispunjene sve želje

tenis fotka za turnire

Serena Williams se posvađala s organizatorima Wimbledona i to je jedini razlog zbog kojeg nije prisustvovala ceremoniji povodom stote godišnjice otvaranja Centralnog terena.

Razlog svađe, navodi The Times, počiva u tome što organizatori turnira nisu ispunili sve njene želje da se ona ondje i pojavi.

Podsjetimo, nastupila je na Wimbledonu uz pozivnicu organizatora i nadala se da će ondje stići do izjednačenja rekorda po broju osvojenih Grand Slam naslova.

tenis 2022

Margaret Court ima ih 24, Serena, sedmerostruka osvajačica Wimbledona, i dalje 23 nakon što je poražena u meču 1. kola od Harmony Tan.

Njeno otkazivanje dolaska na svečanost bilo je opravdano odlaskom iz Londona, no Serena Williams nije odmah napustila grad i mogla je doći. Bila je na koncertu u Hyde Parku.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Drugim gostima nije se priključila tek nakon svađe s organizatorima turnira koji nisu željeli ispuniti njene uvjete, među kojima su bili i službeni automobili na raspolaganju njenoj obitelji. Amerikanka ih je tražila pet, po jednog za sebe, supruga, sestru, majku i trenera.

Igrači uobičajeno imaju jedan automobil na raspolaganju dok su na turniru, oni najbolji po dva. Serena je htjela pet i to na puna dva tjedna.

teniski shop

SVE NAJNOVIJE VIJESTI IZ TENISA: TENISKE VIJESTI

Članak napisao

Ja sam Dejana Rakić. Magistrica sam komunikologije, smjer mediji i prvostupnica povijesti. Radila sam na Inportalu - portalu za osobe s invaliditetom kao honorarna novinarka. Također sam pisala za časopis Riječ slijepih. Trenutno sam zaposlena u Hrvatskoj knjižnici za slijepe kao stručna suradnica u korekturi teksta.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Advertisement

Daj mi još teniskih vijesti

Teniski klubovi

Teniski klubovi ZagrebTeniski klub TravnjakTK ChromosTK Chromos-SavicaTK ConcordiaTK DinamoTK FuturTK MladostTK HrvojeTK VeternicaTK ZagrebTK ITeamTK Ivan MerzTK Mala ŠalataTK MatchTK MedveščakTK MovensTK ParkTK PonikveTK...

Blog

Kao klinac sam volio igrati tenis. Doduše, to su bili užasni reketi i užasne loptice na improviziranim terenima u kvartu. Ali hej, bio sam...

Teniski klubovi

Teniski klubovi SplitTeniski klubovi ZadarTeniski klubovi DubrovnikTeniski klubovi MakarskaTeniski klubovi KaštelaTeniski klubovi ŠibenikTeniski klubovi BolTeniski klubovi StobrečTeniski klubovi PločeTeniski klubovi OrebićTeniski klubovi MetkovićTeniski klubovi...

Blog

Znate li Vi povijest tenisa? Pojedini povjesničari kažu kako, svima nama dragi sport tenis, svoje korijene vuče daleko u prošlost. Tako ga povezuju i...