Connect with us

Što tražite?

Teniske vijesti

NA PRVI SERVIS: Razočarenja, spavači i budući pobjednik US Opena

novak đoković us open 2021

Čitajući Tennis.com naišao sam na vrlo zanimljiv članak gdje su njihovi novinari predviđali tko će biti najveće razočaranje, tko bi mogao iznenaditi kao nenositelj te koga vide kao pobjednika.

Nenositelj koji bi mogao iznenaditi

Šest novinara je dalo svoje mišljenje, a glasovi su izgledali ovako: dvojica su izabrala mladog Jensona Brooksbya za kojeg kažu da ima odličnu sezonu iza sebe te kako bi mogao dogurati do drugog tjedna.

Našlo se tu još mjesta za američke tenisače, a riječ je o Tiafoeu te Kordi.

Za Francesa Tiafoea je mišljenje kako je napredovao u svakom aspektu svoje igre, dok se za Kordu kaže kako je igrač s kojim nitko ne želi igrati.

ash barty us open 2021

Nenositeljica koja bi mogla iznenaditi

Čak trojica su na prvo mjesto stavili Talijanku Camilu Giorgi, što je i razumljivo s obzirom na njen Masters naslov u Montrealu.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Ostali izbori su Sara Sorribes Tormo, Jil Teichmann te Sloane Stephens.

Tko bi mogao razočarati?

Kod tenisača su glasovi nekako najviše podijeljeni na Zvereva i Tsitsipasa. Ostala dva glasa otpadaju na Đokovića i Shapovalova.

Kod tenisačica mišljenje je kako Andreescu te Halep očekuje rano ispadanje, a tu su još nadodali Swiatek te Muguruzu.

Pobjednik/ica US Opena

Čak tri glasa je skupio Daniil Medvedev te se stavio na prvo mjesto ispred Novaka Đokovića koji je prikupio dva glasa. Alex Zverev je dobio jedan glas, a i mi smo nekako mišljenja kako bi se pobjednik mogao odlučiti između ova tri tenisača.

Kao pobjednicu ženskog dijela turnira većina vidi Asleigh Barty što je i razumljivo, no ako su negdje moguća iznenađenja onda je to u ženskom tenisu.

Po jedan glas za Krejcikovu te Sabalenku, a za Sabalenku bi se i mi mogli složiti.

Advertisement. Scroll to continue reading.

PRATITE SVE NAJNOVIJE VIJESTI IZ TENISA: TENISKE VIJESTI

teniski shop

Članak napisao

Advertisement

Daj mi još teniskih vijesti

Teniski klubovi

Teniski klubovi ZagrebTeniski klub TravnjakTK ChromosTK Chromos-SavicaTK ConcordiaTK DinamoTK FuturTK MladostTK HrvojeTK VeternicaTK ZagrebTK ITeamTK Ivan MerzTK Mala ŠalataTK MatchTK MedveščakTK MovensTK ParkTK PonikveTK...

Blog

Kao klinac sam volio igrati tenis. Doduše, to su bili užasni reketi i užasne loptice na improviziranim terenima u kvartu. Ali hej, bio sam...

Teniski klubovi

Teniski klubovi SplitTeniski klubovi ZadarTeniski klubovi DubrovnikTeniski klubovi MakarskaTeniski klubovi KaštelaTeniski klubovi ŠibenikTeniski klubovi BolTeniski klubovi StobrečTeniski klubovi PločeTeniski klubovi OrebićTeniski klubovi MetkovićTeniski klubovi...

Blog

Znate li Vi povijest tenisa? Pojedini povjesničari kažu kako, svima nama dragi sport tenis, svoje korijene vuče daleko u prošlost. Tako ga povezuju i...