Connect with us

Što tražite?

Teniske vijesti

Pročitajte što je stariji brat Kyrgios izjavio uoči finala Wimbledona

zabrana nastupa za ruske tenisače

Veliki finalni meč u Wimbledonu između srpskog tenisača Novaka Đokovića i Australca Nicka Kyrgiosa na rasporedu je ove nedjelje od 15 sati, no u obitelji Kyrgios njihov je Nick već pobjednik.

Tako barem tvrdi njegov stariji brat Christos.

„U velikom dijelu kroz proteklih šest ili sedam godina nisam kraj sebe imao svog malog brata. On je bio toliko nesretan u sebi da je isključio sve one koji su ga voljeli i koji su mu bili blizu. Bio je potpuno rastresen, uvijek zabrinut zbog nečega“, napisao je Christos Kyrgios u svojoj kolumni za Sydney Morning Herald, a prenosi Reuters.

tenis 2022

„Svijet ga je promijenio, tenis ga je promijenio. Ljudi to nisu ni znali, ali Nick i ja jedno vrijeme uopće nismo razgovarali“, dodao je Christos.

No, stvari su se promijenile, a stariji brat 27-godišnjeg Nicka tvrdi da je glavni razlog toga njegova sadašnja djevojka Costeen Hatzi.

Advertisement. Scroll to continue reading.

„Ona mu je otvorila oči. Prije nego je nju upoznao u njegovom je životu vladao kaos. I mogu sada reći kako sam natrag dobio svog mlađeg brata, a mama i tata su natrag dobili svoga sina. On je za nas već pobjednik, jer nemam što drugo reći kada vidim da sazrijeva u sretnu i ispunjenu verziju sebe. To je sve što sam tražio, jer želim vidjeti kako pobjeđuje u svim životnim aspektima. Sretni smo zbog njega“, zaključio je Christos.

teniski shop

SVE NAJNOVIJE VIJESTI IZ TENISA: TENISKE VIJESTI

Članak napisao

Ja sam Dejana Rakić. Magistrica sam komunikologije, smjer mediji i prvostupnica povijesti. Radila sam na Inportalu - portalu za osobe s invaliditetom kao honorarna novinarka. Također sam pisala za časopis Riječ slijepih. Trenutno sam zaposlena u Hrvatskoj knjižnici za slijepe kao stručna suradnica u korekturi teksta.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Advertisement

Daj mi još teniskih vijesti

Teniski klubovi

Teniski klubovi ZagrebTeniski klub TravnjakTK ChromosTK Chromos-SavicaTK ConcordiaTK DinamoTK FuturTK MladostTK HrvojeTK VeternicaTK ZagrebTK ITeamTK Ivan MerzTK Mala ŠalataTK MatchTK MedveščakTK MovensTK ParkTK PonikveTK...

Blog

Kao klinac sam volio igrati tenis. Doduše, to su bili užasni reketi i užasne loptice na improviziranim terenima u kvartu. Ali hej, bio sam...

Teniski klubovi

Teniski klubovi SplitTeniski klubovi ZadarTeniski klubovi DubrovnikTeniski klubovi MakarskaTeniski klubovi KaštelaTeniski klubovi ŠibenikTeniski klubovi BolTeniski klubovi StobrečTeniski klubovi PločeTeniski klubovi OrebićTeniski klubovi MetkovićTeniski klubovi...

Blog

Znate li Vi povijest tenisa? Pojedini povjesničari kažu kako, svima nama dragi sport tenis, svoje korijene vuče daleko u prošlost. Tako ga povezuju i...