Connect with us

Što tražite?

Teniske vijesti

NA PRVI SERVIS: Premier Tennis i ove godine u Osijeku

premier tennis show opet u osijeku

Nadali smo se kako prošlogodišnji turnir neće biti iznimka, a sada smo dobili i potvrdu.

Za malo više od mjesec dana, točnije 6. i 7. travnja organizira se novi Premier Tennis Show u Osijeku u organizaciji Donne Vekić te njene teniske udruge.

U fokusu će i ove godine biti humanitarni aspekt, a sav prikupljen prihod bit će usmjeren na izgradnju javnih teniskih igrališta u Osječko – baranjskoj županiji s tendencijom proširenja na cijelu Hrvatsku.

Ovoga puta mečevi će se održati u dvorani Gradski Vrt, a nadamo se kako će to biti moguće i uz prisustvo gledatelja.

Također, na donatorskoj večeri 6. travnja će se održati aukcija, a posebne predmete će donirati vrhunski svjetski i hrvatski sportaši.

Advertisement. Scroll to continue reading.

„Prije svega, prošle godine smo na Donninu inicijativu započeli s ovim sportsko-humanitarnim projektom. Na kraju turnira prošle godine, nadali smo se da ćemo Vas opet sve moći pozvati u Osijek.

Ovo je inicijativa koja se događa po prvi puta u Hrvatskoj s finalnim ciljem izgradnje javnih teniskih terena, koji bi bili dostupni svima.

Prije svega djeci i mladeži, ali posebno smo ponosni na edukaciju koju smo dogovorili za sve štićenike Doma za djecu Klasje u Osijeku“ – ističe Igor Vekić, organizator Premier Tennis Show-a.

Na ovom sportsko-humanitarnom eventu očekuje se nastup svih najboljih hrvatskih tenisača i tenisačica.

PRATITE SVE NAJNOVIJE VIJESTI IZ TENISA: TENISKE VIJESTI

Advertisement. Scroll to continue reading.
Članak napisao

Advertisement

Daj mi još teniskih vijesti

Teniski klubovi

Teniski klubovi ZagrebTeniski klub TravnjakTK ChromosTK Chromos-SavicaTK ConcordiaTK DinamoTK FuturTK MladostTK HrvojeTK VeternicaTK ZagrebTK ITeamTK Ivan MerzTK Mala ŠalataTK MatchTK MedveščakTK MovensTK ParkTK PonikveTK...

Blog

Kao klinac sam volio igrati tenis. Doduše, to su bili užasni reketi i užasne loptice na improviziranim terenima u kvartu. Ali hej, bio sam...

Teniski klubovi

Teniski klubovi SplitTeniski klubovi ZadarTeniski klubovi DubrovnikTeniski klubovi MakarskaTeniski klubovi KaštelaTeniski klubovi ŠibenikTeniski klubovi BolTeniski klubovi StobrečTeniski klubovi PločeTeniski klubovi OrebićTeniski klubovi MetkovićTeniski klubovi...

Blog

Znate li Vi povijest tenisa? Pojedini povjesničari kažu kako, svima nama dragi sport tenis, svoje korijene vuče daleko u prošlost. Tako ga povezuju i...