Connect with us

Što tražite?

Teniske vijesti

NA PRVI SERVIS: Poreč, Rovinj i Opatija su do 5. do 26. ožujka domaćini 51. izdanju Istarske rivijere

istarska rivijera 50 godina

Poreč, Rovinj i Opatija su do 5. do 26. ožujka domaćini novom, 51. izdanju Istarske rivijere, ciklusu ITF World Tennis Toura s nagradnim fondom od 15.000 dolara po turniru. Ždrijeb kvalifikacija je 64, a na sva tri turnira organiziraju se i pretkvalifikacije.

Pretkvalifikacije će biti otvorene, dakle svi igrači koji dođu na upis (“sign in”) mogu igrati i nije neophodno da su preko ITF-a prijavili turnir. Pretkvalifikacije se igraju za pozivnice za kvalifikacije. U slučaju da igrač izgubi u pretkvalifikacijama, ima mogućnost prijave za kvalifikacije pa ovisno o svojem mjestu na prijavnoj listi i otkazima ima mogućnost ulaza u kvalifikacije.

Za nastup u kvalifikacijama igrači moraju službeno prijaviti turnir ITF-u za što je potreban IPIN. Pretkvalifikacije za turnir u Rovinju igraju se u Poreču, a za turnir u Opatiji u Rovinju.

tenis 2022

Evo i rasporeda na turnirima:

Prvi turnir u Poreču – Teniski centar Pical: Rok za prijave je četvrtak 16. veljače do 15 sati, a za odjave utorak, 21. veljače u 15 sati.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Pretkvalifikacije se igraju u Poreču od 2. do 4. ožujka. Sign in je u srijedu 1. ožujka od 16 do 18 sati. Kvalifikacije se igraju u Poreču od 5. do 7. ožujka. Sign in je u subotu, 4. ožujka od 16 do 18 sati. Glavni turnir se igra u Poreču od 7. do 12 ožujka.

Drugi turnir u Rovinju – Sportski centar Eden. Rok za prijave je četvrtak 23. veljače do 15 sati, a za odjave utorak 28. veljače u 15 sati.

Pretkvalifikacije se igraju u Poreču od 9. do 11. ožujka. Sign in je u srijedu 8. ožujka od 16 do 18 sati. Kvalifikacije se igraju u Rovinju od 12. do 14 ožujka. Sign in je u subotu 11. ožujka od 16 do 18 sati. Glavni turnir igra se u Rovinju od 14. do 19. ožujka.

Treći turnir igra se u Opatiji na terenima TK Opatija. Rok za prijave je četvrtak 2. ožujka do 15 sati, a za odjave utorak 7. ožujka do 15 sati.

Pretkvalifikacije se igraju u Rovinju od 16. do 18. ožujka. Sign in je u srijedu 15. ožujka od 16 do 18 sati. Kvalifikacije se igraju u Opatiji od 19. do 21. ožujka. Sign in je u subotu 18. ožujka od 16 do 18 sati. Glavni se turnir igra u Opatiji od 21. do 26. ožujka.

Izvor: Hrvatski teniski savez

Advertisement. Scroll to continue reading.

teniski shop

SVE NAJNOVIJE VIJESTI IZ TENISA: TENISKE VIJESTI

Članak napisao

Advertisement

Daj mi još teniskih vijesti

Teniski klubovi

Teniski klubovi ZagrebTeniski klub TravnjakTK ChromosTK Chromos-SavicaTK ConcordiaTK DinamoTK FuturTK MladostTK HrvojeTK VeternicaTK ZagrebTK ITeamTK Ivan MerzTK Mala ŠalataTK MatchTK MedveščakTK MovensTK ParkTK PonikveTK...

Blog

Kao klinac sam volio igrati tenis. Doduše, to su bili užasni reketi i užasne loptice na improviziranim terenima u kvartu. Ali hej, bio sam...

Teniski klubovi

Teniski klubovi SplitTeniski klubovi ZadarTeniski klubovi DubrovnikTeniski klubovi MakarskaTeniski klubovi KaštelaTeniski klubovi ŠibenikTeniski klubovi BolTeniski klubovi StobrečTeniski klubovi PločeTeniski klubovi OrebićTeniski klubovi MetkovićTeniski klubovi...

Blog

Znate li Vi povijest tenisa? Pojedini povjesničari kažu kako, svima nama dragi sport tenis, svoje korijene vuče daleko u prošlost. Tako ga povezuju i...