Connect with us

Što tražite?

Teniske vijesti

NA PRVI SERVIS: Odgođen početak Roland Garrosa

odgođen početak roland garrosa

Kako smo i spomenuli u našim prijašnjim vijestima, potencijalno odgađanje Roland Garrosa sada je dobilo i konačnu potvrdu.

Službeni početak drugog Grand Slama sezone biti će 30. svibnja, što će reći kako je turnir pomaknut za tjedan dana.

Francuski teniski savez je potvrdio ovu vijest.

nadal na roland garrosu

Zbog pandemije koronavirusa, Francuzi su odlučili pomaknuti turnir u nadi kako će im to donijeti veću mogućnost gledatelja na terenima.

Francuzi žele od sredine svibnja vratiti gledatelje na sportske i kulturne događaje, naravno, budu li za to stvoreni epidemiološki preduvjeti.

Advertisement. Scroll to continue reading.

“Za ljubitelje tenisa, igrače i atmosferu, prisutnost gledatelja je od vitalne važnosti za naš turnir koji je najvažniji proljetni sportski događaj”, dodao je Moretton.

Zajedničko priopćenje su izbacile i dvije teniske organizacije, ATP & WTA.

“ATP i WTA zajednički rade sa svim uključenim stranama koje su pogođene ovom odgodom na optimiziranju kalendara za igrače, turnire i teniske zaljubljenike u tjednima nakon Roland Garrosa.”

Podsjetimo, Francuzi su prošle godine pomaknuli turnir par mjeseci te ga nisu otkazali kao što su se to napravilo s Wimbledonom.

Dnevno ograničenje gledatelja na tribinama je iznosilo 1000 osoba.

PRATITE SVE NAJNOVIJE VIJESTI IZ TENISA: TENISKE VIJESTI

Advertisement. Scroll to continue reading.

Članak napisao

Advertisement

Daj mi još teniskih vijesti

Teniski klubovi

Teniski klubovi ZagrebTeniski klub TravnjakTK ChromosTK Chromos-SavicaTK ConcordiaTK DinamoTK FuturTK MladostTK HrvojeTK VeternicaTK ZagrebTK ITeamTK Ivan MerzTK Mala ŠalataTK MatchTK MedveščakTK MovensTK ParkTK PonikveTK...

Blog

Kao klinac sam volio igrati tenis. Doduše, to su bili užasni reketi i užasne loptice na improviziranim terenima u kvartu. Ali hej, bio sam...

Teniski klubovi

Teniski klubovi SplitTeniski klubovi ZadarTeniski klubovi DubrovnikTeniski klubovi MakarskaTeniski klubovi KaštelaTeniski klubovi ŠibenikTeniski klubovi BolTeniski klubovi StobrečTeniski klubovi PločeTeniski klubovi OrebićTeniski klubovi MetkovićTeniski klubovi...

Blog

Znate li Vi povijest tenisa? Pojedini povjesničari kažu kako, svima nama dragi sport tenis, svoje korijene vuče daleko u prošlost. Tako ga povezuju i...