Connect with us

Što tražite?

Teniske vijesti

NA PRVI SERVIS: Dobivamo li Nacionalni teniski centar?

nikolina babic predsjednica teniskog saveza

Već i ptice na grani znaju kako je nacionalni teniski centar u Zagrebu 4 godine izvan funkcije. No, čini se kako bi tu moglo doći po pomaka.

Nikolina Babić, predsjednica hrvatskog teniskog saveza gostovala je u emisiji Otvoreno gdje je rekla kako su u odmaklim pregovorima s Vladom oko lokacije gdje bi se izgradio.

Nadamo se kako ovo ipak nije još jedna politička patka izrečena nakon velikog sportskog uspjeha naših tenisača i novog finala Davis Cupa.

No, s obzirom kako je došlo do pomaka u tenisu otkad je Nikolina postala predsjednica, nadamo se kako će i ovu stvar uspjeti ostvariti.

nacionalni teniski centar

Uz nacionalni teniski centar istaknuta je i potreba za igralištima u natkrivenom prostoru.

Advertisement. Scroll to continue reading.

“Najveći problem, na koji se žale i reprezentativci i HTS, su uvjeti. Nemaju ih ni Zagreb ni Split. Dva najveća grada, s najviše reprezentativaca.

Ono što nam puno može pomoći i što nam gori su dva terena s brzim podlogama u Zagrebu i Splitu, s balonom iznad njih, da se može igrati po zimi.

Trenutno imamo u Zagrebu samo jednu takvu dvoranu, a to je klub u kojem je desetak reprezentativaca i kad se podijele termini čak nije dovoljno da svi treniraju.

To je gorući problem. Nadam se da ćemo to dogovoriti s gradonačelnicima i da će nas podržati Ministarstvo turizma i sporta, o čemu smo razgovarali s ministricom Brnjac kad je bila s nama u Madridu. Po tome bismo do ljeta imali u Zagrebu i Splitu osigurane terene.”

teniski shop

PRATITE SVE NAJNOVIJE VIJESTI IZ TENISA: TENISKE VIJESTI

Advertisement. Scroll to continue reading.
Članak napisao

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Advertisement

Daj mi još teniskih vijesti

Teniski klubovi

Teniski klubovi ZagrebTeniski klub TravnjakTK ChromosTK Chromos-SavicaTK ConcordiaTK DinamoTK FuturTK MladostTK HrvojeTK VeternicaTK ZagrebTK ITeamTK Ivan MerzTK Mala ŠalataTK MatchTK MedveščakTK MovensTK ParkTK PonikveTK...

Blog

Kao klinac sam volio igrati tenis. Doduše, to su bili užasni reketi i užasne loptice na improviziranim terenima u kvartu. Ali hej, bio sam...

Teniski klubovi

Teniski klubovi SplitTeniski klubovi ZadarTeniski klubovi DubrovnikTeniski klubovi MakarskaTeniski klubovi KaštelaTeniski klubovi ŠibenikTeniski klubovi BolTeniski klubovi StobrečTeniski klubovi PločeTeniski klubovi OrebićTeniski klubovi MetkovićTeniski klubovi...

Blog

Znate li Vi povijest tenisa? Pojedini povjesničari kažu kako, svima nama dragi sport tenis, svoje korijene vuče daleko u prošlost. Tako ga povezuju i...