Connect with us

Što tražite?

Teniske vijesti

NA PRVI SERVIS: Boris Becker osuđen na dvije i pol godine zatvora!

tenis fotka za turnire

Boris Becker, šesterostruki Grand Slam pobjednik osuđen je na dvije i pol godine zatvora, javlja BBC.

Njemački tenisač već godinama ima problema sa zakonom, a sada će morati i na odsluženje kazne. Sky Sports navodi da će u zatvoru provesti polovicu tog vremena, godinu i tri mjeseca.

Razlog zbog kojeg legendarni njemački tenisač mora u zatvor jest pokušaj skrivanja novca i drugih dragocjenosti u vrijednosti od 2.5 milijuna funti u stečajnom postupku s namjerom izbjegavanja plaćanja dugova.

Becker je zanijekao optužbe dok je sutkinja Deborah Taylor rekla je poroti da ostave po strani sve predrasude i da ignoriraju Beckerovu slavu.

tenis 2022

Bivši teniski prvak bankrotirao je zbog duga privatnim bankarima Arbuthnot Latham & Co, a prema odredbama stečajnog naloga, bio je dužan dati potpunu objavu imovine.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Iako se osobni bankrot u Engleskoj obično može okončati u roku od 12 mjeseci, postupak je od tada bio u tijeku. Becker je optužen po četiri točke optužnice. Teretilo ga se za njih ukupno 24.

“Primjetno je da niste pokazali kajanje ili prihvaćanje svoje krivnje. Nije bilo poniznosti”, rekla mu je sutkinja Deborah Taylor kad ga je osudila na dvije godine i šest mjeseci zatvora na londonskom sudu Southwark Crown.

Pred Borisom Beckerom je izgleda zanimljivih godina dana i tri mjeseca.

Foto: Pixabay

teniski shop

SVE NAJNOVIJE VIJESTI IZ TENISA: TENISKE VIJESTI

Advertisement. Scroll to continue reading.
Članak napisao

Advertisement

Daj mi još teniskih vijesti

Teniski klubovi

Teniski klubovi ZagrebTeniski klub TravnjakTK ChromosTK Chromos-SavicaTK ConcordiaTK DinamoTK FuturTK MladostTK HrvojeTK VeternicaTK ZagrebTK ITeamTK Ivan MerzTK Mala ŠalataTK MatchTK MedveščakTK MovensTK ParkTK PonikveTK...

Blog

Kao klinac sam volio igrati tenis. Doduše, to su bili užasni reketi i užasne loptice na improviziranim terenima u kvartu. Ali hej, bio sam...

Teniski klubovi

Teniski klubovi SplitTeniski klubovi ZadarTeniski klubovi DubrovnikTeniski klubovi MakarskaTeniski klubovi KaštelaTeniski klubovi ŠibenikTeniski klubovi BolTeniski klubovi StobrečTeniski klubovi PločeTeniski klubovi OrebićTeniski klubovi MetkovićTeniski klubovi...

Blog

Znate li Vi povijest tenisa? Pojedini povjesničari kažu kako, svima nama dragi sport tenis, svoje korijene vuče daleko u prošlost. Tako ga povezuju i...