Connect with us

Što tražite?

Teniske vijesti

NA PRVI SERVIS: Mogu li se tenisači/ice natjecati nakon 14 dana izolacije?

kako će izolacija utjecati na australian open

Iz dana u dan pristižu sve čudnije vijesti iz Australije. Tenisači/ice nisu baš zadovoljni s uvjetima u hotelima, hranom, a naravno ni s izolacijom.

Osim ako si Benoit Paire kojem naručivanje hrane iz McDonaldsa ne predstavlja problem.

australian open 2021

O čemu je riječ?

Svi putnici na dva čarter leta moraju u izolaciju od 14 dana bez treninga. Razlog tome su tri slučaja koronavirusa otkrivena prije slijetanja u Melbourne.

Ono što je nevjerojatno je to da će apsolutno svi morati biti u karanteni i to bez iznimaka.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Neki od pogođenih tenisača/ica su Azarenka, Stephens, Watson, Cuevas, Nishikori, Cornet, Putintseva, Cirstea, Flipkens, Bencic, Kostyuk, Kerber, Andreescu.

Još jedan razlog zbog kojeg su tenisači bijesni je to što im nitko nije napomenio tu mogućnost. Velika većina njih je rekla kako ne bi ni dolazili u Australiju da su znali kako može doći do dvotjedne izolacije bez treninga.

Dosta igrača se suočilo s kritikama zbog svojih objava na društvenim mrežama. Ono što im se zamjera je da su znali u što se upuštaju, ali ipak se ne možemo oteti dojmu i složiti s tenisačima.

Provesti dva tjedna bez treninga i onda ići na turnir predstavlja situaciju u kojoj će najviše ispaštati oni zbog mogućnosti ozljeda, kao i sami gledatelji koji će biti uskraćeni za najbolje predstave.

Yulia Putintseva se trenutno ovako priprema za prvi Grand Slam s obzirom da je čeka dvotjedna izolacija.

Bit će zanimljivo pratiti vijesti u narednim danima te hoće li Australci popustiti u svojim strogim mjerama.

PRATITE SVE NAJNOVIJE VIJESTI IZ TENISA: TENISKE VIJESTI

Članak napisao

Advertisement

Daj mi još teniskih vijesti

Teniski klubovi

Teniski klubovi ZagrebTeniski klub TravnjakTK ChromosTK Chromos-SavicaTK ConcordiaTK DinamoTK FuturTK MladostTK HrvojeTK VeternicaTK ZagrebTK ITeamTK Ivan MerzTK Mala ŠalataTK MatchTK MedveščakTK MovensTK ParkTK PonikveTK...

Blog

Kao klinac sam volio igrati tenis. Doduše, to su bili užasni reketi i užasne loptice na improviziranim terenima u kvartu. Ali hej, bio sam...

Teniski klubovi

Teniski klubovi SplitTeniski klubovi ZadarTeniski klubovi DubrovnikTeniski klubovi MakarskaTeniski klubovi KaštelaTeniski klubovi ŠibenikTeniski klubovi BolTeniski klubovi StobrečTeniski klubovi PločeTeniski klubovi OrebićTeniski klubovi MetkovićTeniski klubovi...

Blog

Znate li Vi povijest tenisa? Pojedini povjesničari kažu kako, svima nama dragi sport tenis, svoje korijene vuče daleko u prošlost. Tako ga povezuju i...