Connect with us

Što tražite?

Teniske vijesti

NA PRVI SERVIS: Meni je čast biti ovdje!

Ovogodišnji osvajač juniorskog Wimbledona u pojedinačnoj i French Opena u konkurenciji parova, koji je nedavno napunio 18 godina, dobio je priliku da osjeti atmosferu u reprezentaciji, ali i da bude aktivan sudionik.

„Dojmovi su fantastični. Čast mi je prvi put biti dio tima. Dobro se treniralo, Nino i ja smo dobro odradili, prije toga Borna Ćorić i Nino, pa Mate Pavić i Nikola Mektić… Mislim da se dobro pripremaju i da će biti spremni“, rekao je Mili nakon treninga prvog dana.

Uvođenje mladog tenisača u momčad, makar kao partnera na treningu, nije novost u Davis Cup reprezentaciji. Mili je time prezadovoljan:

„Mora se od nekuda krenuti. Svakako je čast biti uopće dio tima i trenirati s momcima koji su vrhunski igrači.”

Mili je kao junior već bio član nacionalnih sastava, a sada mu još ostaje da do toga dođe i u Davis Cupu.

Advertisement. Scroll to continue reading.

„Nadam se da će tako biti, da ću u skorije vrijeme biti u timu kao nominirani igrač i dati svoj doprinos i reprezentaciji i hrvatskoj državi.”

Prvi susret na turniru Hrvatska ima u srijedu 14. rujna s početkom u 16 sati protiv domaćina Italije. Dan potom slijedi okršaj sa Švedskom, a treći susret na rasporedu je u subotu protiv Argentine.

Plasman u samu završnicu, koja će se održati u studenom u Malagi u Španjolskoj, izborit će dvije najbolje reprezentacije. Televizijski prijenos imat će Sport Klub.

Foto: Mario Cuzic/HTS

teniski shop

SVE NAJNOVIJE VIJESTI IZ TENISA: TENISKE VIJESTI

Advertisement. Scroll to continue reading.
Članak napisao

Advertisement

Daj mi još teniskih vijesti

Teniski klubovi

Teniski klubovi ZagrebTeniski klub TravnjakTK ChromosTK Chromos-SavicaTK ConcordiaTK DinamoTK FuturTK MladostTK HrvojeTK VeternicaTK ZagrebTK ITeamTK Ivan MerzTK Mala ŠalataTK MatchTK MedveščakTK MovensTK ParkTK PonikveTK...

Blog

Kao klinac sam volio igrati tenis. Doduše, to su bili užasni reketi i užasne loptice na improviziranim terenima u kvartu. Ali hej, bio sam...

Teniski klubovi

Teniski klubovi SplitTeniski klubovi ZadarTeniski klubovi DubrovnikTeniski klubovi MakarskaTeniski klubovi KaštelaTeniski klubovi ŠibenikTeniski klubovi BolTeniski klubovi StobrečTeniski klubovi PločeTeniski klubovi OrebićTeniski klubovi MetkovićTeniski klubovi...

Blog

Znate li Vi povijest tenisa? Pojedini povjesničari kažu kako, svima nama dragi sport tenis, svoje korijene vuče daleko u prošlost. Tako ga povezuju i...