Connect with us

Što tražite?

Teniske vijesti

Izbačena s tribina

tenis fotka za turnire

Veliki skandal se dogodio na kvalifikacijskom meču za Masters turnir u Cincinnatiju kada je jedna djevojka izbačena s tribina jer je bila ogrnuta u zastavu Ukrajine.

Amerikanka Lola koja živi u Masonu, mjestu pored Cincinnatija, je došla gledati meč između ruskih tenisačica Anastasije Potapove i Ane Kalinskaje, a odlučila se specijalno obući za tu priliku kako bi pružila podršku ukrajinskom narodu.

Lola se ogrnula u ukrajinsku zastavu, a na glavi je nosila vinok, tradicionalni ukrajinski vijenac od cvijeća.

Kada su 54. i 69. tenisačica svijeta vidjele Lolu u publici, odmah su zatražile od sutkinje Morgane Lare da je izbaci s tribina, javlja novinar New York Timesa Ben Rothenberg.

Lara je zaustavila meč i otišla porazgovarati s Lolom koja je tokom čitavog meča šutjela.

Advertisement. Scroll to continue reading.

tenis 2022

“Nije lijepo što sjedite omotani u zastavu”, rekla je sutkinja, a navijačica joj je odgovorila: “Nije lijepo napasti tuđu zemlju”.

Sutkinja se vratila u svoju stolicu. Potom je osiguranje uprkos tome što su ostali gledatelji na tribinama stali na Lolinu stranu na prilično agresivan način udaljilo djevojku iz teniskog kompleksa.

Lola je potom otišla kod šefa osiguranja turnira i požalila se, a dobila je odgovor da “zastava nije bila propisane veličine” iako je jasno da je zbog toga osiguranje nije izbacilo s tribina.

Naime, u pravilniku stoji da je maksimalna veličina zastave 45×45 centimetara, te su joj ponudili da ostavi zastavu u automobilu ili da je skrati na propisanu veličinu.

Na kraju je Lola ostavila zastavu i vratila se u teniski kompleks.

A što se samog meča tiče, Kalinskaja ga je riješila u svoju korist rezultatom 7:5, 6:1.

Advertisement. Scroll to continue reading.

teniski shop

SVE NAJNOVIJE VIJESTI IZ TENISA: TENISKE VIJESTI

Članak napisao

Ja sam Dejana Rakić. Magistrica sam komunikologije, smjer mediji i prvostupnica povijesti. Radila sam na Inportalu - portalu za osobe s invaliditetom kao honorarna novinarka. Također sam pisala za časopis Riječ slijepih. Trenutno sam zaposlena u Hrvatskoj knjižnici za slijepe kao stručna suradnica u korekturi teksta.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Advertisement

Daj mi još teniskih vijesti

Teniski klubovi

Teniski klubovi ZagrebTeniski klub TravnjakTK ChromosTK Chromos-SavicaTK ConcordiaTK DinamoTK FuturTK MladostTK HrvojeTK VeternicaTK ZagrebTK ITeamTK Ivan MerzTK Mala ŠalataTK MatchTK MedveščakTK MovensTK ParkTK PonikveTK...

Blog

Kao klinac sam volio igrati tenis. Doduše, to su bili užasni reketi i užasne loptice na improviziranim terenima u kvartu. Ali hej, bio sam...

Teniski klubovi

Teniski klubovi SplitTeniski klubovi ZadarTeniski klubovi DubrovnikTeniski klubovi MakarskaTeniski klubovi KaštelaTeniski klubovi ŠibenikTeniski klubovi BolTeniski klubovi StobrečTeniski klubovi PločeTeniski klubovi OrebićTeniski klubovi MetkovićTeniski klubovi...

Blog

Znate li Vi povijest tenisa? Pojedini povjesničari kažu kako, svima nama dragi sport tenis, svoje korijene vuče daleko u prošlost. Tako ga povezuju i...