Connect with us

Što tražite?

Teniske vijesti

NA PRVI SERVIS: Igrači će morati biti u službenim hotelima

wimbledon igrači će morati biti u hotelu

Prošle godine nismo gledali Wimbledon po prvi puta od 2. svjetskog rata, a nadamo se kako se ta situacija neće ponoviti i ove godine.

Šefovi Wimbledona su odlučili kako će svi tenisači/ice i njihovo osoblje morati biti u službenim hotelima koji će prethodno biti odabrani za turnir.

Znači slična situacija kao i na Australian Openu, samo što to naravno opet neće sjesti pojedinim igračima.

Naime, za Wimbledon je dosta tenisača/ica umjesto hotela odabiralo iznajmljivanje kuća kako bi se što bolje pripremili za Grand Slam.

“U skladu sa smjernicama vlade Ujedinjenog Kraljevstva i javnog zdravstva, uspostavljamo niz mjera za kontrolu koronavirusa u skladu s našom željom da 2021. godine organiziramo siguran i događaj od povjerenja.”, navodi se u izjavi All England Cluba.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Početak Wimbledona trebao bi biti 28. lipnja, tjedan dana nakon što vlada planira ukinuti sva zakonska ograničenja socijalnih kontakata.

Svaka odluka o potencijalnim gledateljima na Wimbledonu ovisit će o potvrdi Vlade Ujedinjenog Kraljevstva u vrijeme početka događaja.

PRATITE SVE NAJNOVIJE VIJESTI IZ TENISA: TENISKE VIJESTI

Članak napisao

Advertisement

Daj mi još teniskih vijesti

Teniski klubovi

Teniski klubovi ZagrebTeniski klub TravnjakTK ChromosTK Chromos-SavicaTK ConcordiaTK DinamoTK FuturTK MladostTK HrvojeTK VeternicaTK ZagrebTK ITeamTK Ivan MerzTK Mala ŠalataTK MatchTK MedveščakTK MovensTK ParkTK PonikveTK...

Blog

Kao klinac sam volio igrati tenis. Doduše, to su bili užasni reketi i užasne loptice na improviziranim terenima u kvartu. Ali hej, bio sam...

Teniski klubovi

Teniski klubovi SplitTeniski klubovi ZadarTeniski klubovi DubrovnikTeniski klubovi MakarskaTeniski klubovi KaštelaTeniski klubovi ŠibenikTeniski klubovi BolTeniski klubovi StobrečTeniski klubovi PločeTeniski klubovi OrebićTeniski klubovi MetkovićTeniski klubovi...

Blog

Znate li Vi povijest tenisa? Pojedini povjesničari kažu kako, svima nama dragi sport tenis, svoje korijene vuče daleko u prošlost. Tako ga povezuju i...