Connect with us

Što tražite?

Teniske vijesti

NA PRVI SERVIS: Đoković odbio povlastice na Australian Openu

Đoković odbio australian open

Kako izazvati bijes svih tenisača i tenisačica zna Craig Tiley; direktor Australian Opena.

Organizatori su najavili kako će tri najbolja tenisača i tenisačice umjesto u Melbourneu biti smješteni u Adelaideu, gdje bi trebali provesti dvotjednu karantenu prije samog početka turnira.

đoković u cinccinatiju na mastersu

Navodno je do toga došlo jer su smještajni kapaciteti popunjeni u Melbourneu pa je tako 6 najboljih i njihovo prateće osoblje prebačeno u drugi grad.

Radi se o Đokoviću, Thiemu, Nadalu, Barty, Halep i Osaki. Oni bi na Novom Zelandu trebali 29. i 30. siječnja odigrati i revijalne mečeve.

Dakle, svi ostali idu u bubble gužvu, dok velika šestorka ide u povlašteni bubble.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Međutim, kako prenosi Marca, Novak Đoković je odbio tu mogućnost. Novak je čelnik PIPA-e, organizacije tenisača koja se zalaže za veću ravnopravnost među njima, te bi prihvaćanjem povlastica uradio suprotno od onog za što se zalaže.

Ostaje za vidjeti što će reći ostalih petero tenisača/ica.

Od ostalih tenisača najglasniji je bio Jeremy Chardy koji je otvoreno prozvao organizatore za stvaranje različitih uvjeta.

“Pojedinci će, za razliku od većine, moći koristiti teretanu u hotelu i moći će trenirati po programima koji se ne računaju u petosatnu kvotu. Za razliku od nas, oni će moći skoro normalno trenirati i živjeti. Nemamo svi iste uvjete.”

PRATITE SVE NAJNOVIJE VIJESTI IZ TENISA: TENISKE VIJESTI

Advertisement. Scroll to continue reading.
Članak napisao

Advertisement

Daj mi još teniskih vijesti

Teniski klubovi

Teniski klubovi ZagrebTeniski klub TravnjakTK ChromosTK Chromos-SavicaTK ConcordiaTK DinamoTK FuturTK MladostTK HrvojeTK VeternicaTK ZagrebTK ITeamTK Ivan MerzTK Mala ŠalataTK MatchTK MedveščakTK MovensTK ParkTK PonikveTK...

Blog

Kao klinac sam volio igrati tenis. Doduše, to su bili užasni reketi i užasne loptice na improviziranim terenima u kvartu. Ali hej, bio sam...

Teniski klubovi

Teniski klubovi SplitTeniski klubovi ZadarTeniski klubovi DubrovnikTeniski klubovi MakarskaTeniski klubovi KaštelaTeniski klubovi ŠibenikTeniski klubovi BolTeniski klubovi StobrečTeniski klubovi PločeTeniski klubovi OrebićTeniski klubovi MetkovićTeniski klubovi...

Blog

Znate li Vi povijest tenisa? Pojedini povjesničari kažu kako, svima nama dragi sport tenis, svoje korijene vuče daleko u prošlost. Tako ga povezuju i...