Connect with us

Što tražite?

Teniske vijesti

Đoković i najbolji tenisači iz regije će od 2023. igrati Pyramids Cup u Visokom

tenis fotka za turnire

U ARHEOLOŠKOM parku Ravne 2 u Visokom bit će otvorena dva visokokvalitetna teniska terena, a poseban gost bit će Novak Đoković. Osnivač fondacije Bosanska piramida Sunca Semir Osmanagić u razgovoru za Klix.ba poručio je da trenutno traju pregovori o dolasku vrhunskih tenisača na otvaranje terena u Visokom.

To bi trebali biti Đoković i Damir Džumhur.

tenis 2022

“Dva visokokvalitetna terena bit će otvorena u parku Ravne 2. Izgradnja je počela 21. ožujka, a završit će 13. srpnja i tada ćemo napraviti otvorenje.

Trenutno smo u pregovorima s nekoliko vrhunskih tenisača koji bi trebali odigrati ekshibicijski meč, ali još nije finalizirano tko će igrati na otvaranju”, rekao je Osmanagić.

U planu je organizacija posebne vrste turnira koji će se zvati Pyramids Cup, na kojem bi sudjelovala četiri najbolja tenisača iz regija. To bi trebalo zaživjeti od 2023. godine. Đoković je čest gost u Visokom.

Advertisement. Scroll to continue reading.

“Želimo od 2023. godine biti organizatori Pyramids Cupa, na kojem bismo okupili četvoricu najboljih tenisača iz regije.

Nadamo se da bi tu igrali Marin Čilić, koji je rođen u BiH, možda i Borna Ćorić, Damir Džumhur, a ako mu obaveze dozvole, i Novak Đoković. Turnir bi se igrao odmah nakon Wimbledona.”

teniski shop

Članak napisao

Ja sam Dejana Rakić. Magistrica sam komunikologije, smjer mediji i prvostupnica povijesti. Radila sam na Inportalu - portalu za osobe s invaliditetom kao honorarna novinarka. Također sam pisala za časopis Riječ slijepih. Trenutno sam zaposlena u Hrvatskoj knjižnici za slijepe kao stručna suradnica u korekturi teksta.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Advertisement

Daj mi još teniskih vijesti

Teniski klubovi

Teniski klubovi ZagrebTeniski klub TravnjakTK ChromosTK Chromos-SavicaTK ConcordiaTK DinamoTK FuturTK MladostTK HrvojeTK VeternicaTK ZagrebTK ITeamTK Ivan MerzTK Mala ŠalataTK MatchTK MedveščakTK MovensTK ParkTK PonikveTK...

Blog

Kao klinac sam volio igrati tenis. Doduše, to su bili užasni reketi i užasne loptice na improviziranim terenima u kvartu. Ali hej, bio sam...

Teniski klubovi

Teniski klubovi SplitTeniski klubovi ZadarTeniski klubovi DubrovnikTeniski klubovi MakarskaTeniski klubovi KaštelaTeniski klubovi ŠibenikTeniski klubovi BolTeniski klubovi StobrečTeniski klubovi PločeTeniski klubovi OrebićTeniski klubovi MetkovićTeniski klubovi...

Blog

Znate li Vi povijest tenisa? Pojedini povjesničari kažu kako, svima nama dragi sport tenis, svoje korijene vuče daleko u prošlost. Tako ga povezuju i...