Connect with us

Što tražite?

Teniske vijesti

NA PRVI SERVIS: Braća Bryan predviđaju 2021. sezonu parova

braća bryan predviđaju sezonu

Godinama su fanovi i stručnjaci isticali braću Bryan kao tim koji treba pratiti. I nisu griješili, jer dvojac je definitivno zapisao svoja imena u teniskim knjigama.

Međutim, Amerikanci su se umirovili i sada je red na njima da bace svoja predviđanja.

braća bryan predviđaju tenisku sezonu 2021

Ako nas čitaju Mate Pavić i Nikola Mektić, neka slobodno preskoče ovu vijest.

“Prilično je širom otvoreno. Puno je novih timova. Bilo je iznenađujuće vidjeti kako se neki od najboljih timova iz prošle godine raspadaju.

Zanima me vidjeti kako će ta kemija funkcionirati kod novih parova” – rekao je Mike.

Advertisement. Scroll to continue reading.

“Neki od tih parova nikada prije nisu igrali. Neki su se opet spojili i oni su Grand Slam prvaci iz prošlosti, tako da ćemo vidjeti tko će na početku sezone u početnim mečevima dobiti malo više samopouzdanja.”

Dvojac je posebno istaknio Soaresa i Murraya s obzirom na njihovu dobru suradnju u prošlosti kada su sezonu završili kao broj jedan.

Niti jedan od braće ne misli kako će neki par dominirati. Smatraju da postoji mnogo dobrih parova koji su sposobni napredovati i ostvarivati željene rezultate.

Ipak, na kraju je Mike odabrao Rama i Salisburya, a Bob Cabala i Faraha kao par koji će završiti na jedinici na kraju ove sezone.

PRATITE SVE NAJNOVIJE VIJESTI IZ TENISA: TENISKE VIJESTI

Advertisement. Scroll to continue reading.
Članak napisao

Advertisement

Daj mi još teniskih vijesti

Teniski klubovi

Teniski klubovi ZagrebTeniski klub TravnjakTK ChromosTK Chromos-SavicaTK ConcordiaTK DinamoTK FuturTK MladostTK HrvojeTK VeternicaTK ZagrebTK ITeamTK Ivan MerzTK Mala ŠalataTK MatchTK MedveščakTK MovensTK ParkTK PonikveTK...

Blog

Kao klinac sam volio igrati tenis. Doduše, to su bili užasni reketi i užasne loptice na improviziranim terenima u kvartu. Ali hej, bio sam...

Teniski klubovi

Teniski klubovi SplitTeniski klubovi ZadarTeniski klubovi DubrovnikTeniski klubovi MakarskaTeniski klubovi KaštelaTeniski klubovi ŠibenikTeniski klubovi BolTeniski klubovi StobrečTeniski klubovi PločeTeniski klubovi OrebićTeniski klubovi MetkovićTeniski klubovi...

Blog

Znate li Vi povijest tenisa? Pojedini povjesničari kažu kako, svima nama dragi sport tenis, svoje korijene vuče daleko u prošlost. Tako ga povezuju i...