Connect with us

Što tražite?

Tenis liga

TENIS LIGA: Susret Špehar – Bajić

tenis liga

Ne pobjeđuje uvijek igrač koji je ostavio bolji dojam, a tako je bilo i jučer. U 1. setu se gotovo pa ključni gem dogodio pri rezultatu 1-2 na moj servis.

U gemu koji je trajao 20-ak min obojica smo imali bar 5 break ili gem lopti prije nego sam uspio nekako iščupati 2-2. Do 4-4 svako relativno lako drži servis, a onda Bajić ipak kreće igrati ispod svojeg standarda.

Poprilično pasivan, prepušta inciijativu što sam na kraju ipak s(p)retno iskoristio. Na 4-4 on izvlači 0-40 na svoj servis (ne znam ni sam kako), ali na 5-5 je opet 0-40 na njegov servis, a na 30-40 nekim polu misshitom osvajam gem i gem kasnije uspješno završavam set (Bajićevom neprisiljenom).

Mislim da me izvuklo to što sam stvarno imao solidan postotak 1.servisa, tako da sam dobivao dosta tih kratkih poena. Drugi set je to bio neki drugi Bajić, pustio je ruku, krenuo u ofenzivu, zabijao winnere, odlično reternirao, sve u svemu igrao tenis koji je iznad moje razine, prvi gem je bila borba, a onda je za 10-15 min došao do 5-0 i rutinski završio 6-1.

tenis 2022

Jbg, taj prokleti tajči je uvijek lutrija, Bajić opet nastavlja silovito, poveo je 4-2, a onda sam krenuo va banque, pogodio koju crtu, nešto opet on poklanja i dolazim na 9-6 sa dva servisa.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Ni tu nije bio kraj drame, čovjek rutinski vraća na 9-9. U tom trenutku sam bio hrabriji, potegnuo jedan forhend koji on ne uspijeva vratiti u teren, a na 10-9 silovito tučemo forhende obojica po sred terena, a on ipak griješi i šalje loptu u mrežu za 11-9. Sve u svemu, mislim da sam više zaslužio dobiti naš meč prošli mjesec, ali jbg, to je tako.

Žao mi je što sam odgodio derbi ligu idući mjesec (Bajić-Miković-Župan), ali naći će se već oni. Također, osim za ostanak u ligi, naš meč je odlučivao i pobjednika 1.lige. Bajić je igrao za Dobrovića, a ja za Lemića, tako da čestitke i Lemiću na osvajanju.

Susret 1. Liga 1.5.2022. – Ponikve

Neven Špehar 7 1 11

Andrej Bajić 5 6 9

Tekst piše: Neven Špehar

Advertisement. Scroll to continue reading.

https://www.tenisliga.com/

teniski shop

SVE NAJNOVIJE VIJESTI IZ TENISA: TENISKE VIJESTI

Članak napisao

Advertisement

Daj mi još teniskih vijesti

Teniski klubovi

Teniski klubovi ZagrebTeniski klub TravnjakTK ChromosTK Chromos-SavicaTK ConcordiaTK DinamoTK FuturTK MladostTK HrvojeTK VeternicaTK ZagrebTK ITeamTK Ivan MerzTK Mala ŠalataTK MatchTK MedveščakTK MovensTK ParkTK PonikveTK...

Blog

Kao klinac sam volio igrati tenis. Doduše, to su bili užasni reketi i užasne loptice na improviziranim terenima u kvartu. Ali hej, bio sam...

Teniski klubovi

Teniski klubovi SplitTeniski klubovi ZadarTeniski klubovi DubrovnikTeniski klubovi MakarskaTeniski klubovi KaštelaTeniski klubovi ŠibenikTeniski klubovi BolTeniski klubovi StobrečTeniski klubovi PločeTeniski klubovi OrebićTeniski klubovi MetkovićTeniski klubovi...

Blog

Znate li Vi povijest tenisa? Pojedini povjesničari kažu kako, svima nama dragi sport tenis, svoje korijene vuče daleko u prošlost. Tako ga povezuju i...