Connect with us

Što tražite?

Tenis liga

TENIS LIGA: Najava GDSI PRO turnira

tenis fotka za turnire

Dragi poklonici rekreativnog tenisa, čujte i počujte jer:

Samo nas par dana dijeli do premijernog (sigurno ne i zadnjeg) GDSI PRO turnira – turnira koji će okupiti neka od najjačih imena naše GDSI lige zadnjih godina.

Naravno bude li slobodnih mjesta turnir je otvoren i za sve ostale igrače, a pogotovo za gledatelje, navijače, prijatelje, obitelji i ljubitelje tenisa te još boljeg druženja.

Dane do početka turnira kratit ćemo sa upoznavanjem TOP 16 prijavljenih igrača.

 • Ivan Fiket – ELO 1791 

Dobro poznata ubojita serva i nepredvidivi karakter. Najveći su mu uspjesi stigli u igri parova, tako da pripazite da mu ne dođete na volej! U singlu drži konstantu između 2. i 3.lige te sudjeluje gotovo na svim turnirima gdje nerijetko dolazi do završnice, je li došao red da se sve to objedini i odličnim rezultatom u najjačoj konkurenciji?

 • Ivan Leskovar – ELO 1821 

Ovog bivšeg osvajača GDSI lige (2018/2019) nismo imali puno prilike vidjeti na „običnim“ turnirima ali pozivnici organizatora za GDSI PRO nije mogao odoljeti. U Lesiju i dalje tinja žar za velikom titulom te jedva čekamo da svojim drop volejima začini tijek turnira.

 • Mario Sermek – ELO 1807

Svijet nije nestao 2012. ali Sermek se pojavio u GDSI. Da, velikih 300 mečeva je iz ovoga GDSI senatora, redoviti član tri najjače lige unutar GDSI, ovaj all-round igrač bit će nezgodan ždrijeb za svakoga u 1.kolu.

 • Pave Mudronja – ELO 1831 

Mlada vedeta GDSI-a je u svojih „malih“ 65 mečeva pokazao da je pakleni igrač i potencijalna nepoznanica za one koji se nisu susreli s njima.
Pave the WILD CARD.

 • Marko Habuš – ELO 1884

Iako je po stažu u starijim kadetima GDSI lige i u tako kratkom roku uspio je skupiti čak 250 mečeva. Ova hodajuća legenda je redoviti gost svih turnira, a svojim zalaganjem, borbenošću te specifičnom tehnikom i fair playu doslovno utjelovljuje duh GDSI lige. Šuška se da bi Ademi (ako stigne iz Kine) mogao navratiti i pobrati nešto od našeg Rocky Balboe GDSI-a!

tenis 2022

 • Nikola Čolak – ELO 1889 

Ne nije to Mrnja Čilić, iako nas porijeklom, tehnikom, smirenošću i rezultatom podsjeća na našeg Marina. Malo ga dijeli od najjačeg dijela lige, hoće li ovaj turnir biti katalizator ka samom vrhu GDSI-a?

 • Domagoj Olujić – ELO 1892 

Iako po stažu jedan od najmlađih članova ovog turnira, ovaj igrač top klase i velike nepredvidivosti je 3.sezonu u nizu član 1.lige i sigurno ima velike ambicije na ovom turniru. Sad jedino preostaje Bebek da zapjeva „Gdje sam bio s kim sam pio“ da vidimo hoće li protekla noć utjecati na Domijev performans na ovom turniru. Sve je moguće.

 • Goran Kovačić – ELO 1923 

Ikona, legenda, Gennaro Gattuso GDSI lige! 10 godina staža, preko 400 odigranih mečeva, 40 kubika kapi znoja, osvajač GDSI lige 2019/2020, višestruki osvajač prve lige. Poznat po ubojitom forehandu i ortodoksnom servisu, a jednako tako i po svojem angažmanu izvan terena u GDSI zajednici. Od njega očekujemo puno na ovom turniru, a još više djelatnice NAMA-e jer paket majica 6×1 (valjda će bit dovoljno) već čekaju na našeg Gorana!

 • Antonio Salopek – ELO 1916 

Iako novajlija u ligi (2022) itekako je poznato lice sa i van terena naše lige. Nekontinuiranost u igranju i česte ozljede stoje na putu da ostvari svoj potencijal i teško je predvidjeti njegove izglede u ovom društvu, ali isto nije spriječilo Del Potra, pa gdje će našeg Antonija!

 • Nenad Jakšić – ELO 1917 

Faraon i veteran ove lige, sa čak 12 godina staža, Nenad se još od 2020. nije spustio niže od 2.lige.Njegov utjecaj na ligu jednako je značajan na terenu kao i izvan njega, gdje je često viđen gost u GDSI druženjima. All round igrač, sa naglaskom na fokusiranost i besprijekornu disciplinu u ključnim trenutcima meča, bit će jedan od napadača na samu završnicu ovog turnira.

 • Dario Veceric – ELO 1947 

Po stažu u ligi junior, ali je i u tom kratkom roku osvojio mnogobrojne turnire te jos važnije mnoga srca GDSI zajednice. Nedavno je i po prvi puta osvojio 1.ligu i tako upotpunio svoj CV. Poznati je član “Zaprešić Boysa” unutar GDSI federacije koji će mu sigurno biti glasna podrška da nakon 3 osvojene Veternice uzme i ovaj, dosad najjači turnir.

 • Ivan Glad – ELO 1956

U ovako velikoj ligi koga nema bez njega se mora, ali kada je riječ o top igraču, osvajaču cak 11 prvih liga te ukupno pobjedniku sezone 20/21 onda moramo reci da nam Ivan nedostaje. Možda se Glad zasitio lige, ali mi smo i dalje gladni da vidimo kako će se snaći u ovome formatu s obzirom da dosad nije sudjelovao na turnirima, a pogotovo kako će sadašnja garnitura izdržati pritisak Ivana koji vreba iz sjene?

 • Filip Kordic – ELO 1970 

Povijesno potpuna nepoznanica, igrački vidi se sa tu ima mesa. Dovoljno govori da se osjeća ugodno na nivou 1. i 2. lige i samim time se svrstava u uži krug favorita. U tramvaju se priča da ima dobar forehand, a kratak fitilj. Za većinu i dalje nepoznanica. Dodjite na Veternicu da skinemo maske!

 • Luka Dobrovic – ELO 1992 

Koliko je jaka naša GDSI liga dovoljno govori da ovakva klasa ima “samo” 2 osvojene lige. Bez obzira na to Luki ne silazi smiješak sa lica jer je i njega u srčani misic pogodila krilatica “glavno da se igra”. No, smiješak će brzo nestat protivnicima kad krene Lukina serva, forehand slice i izbrušena igra parova na mreži.

 • Matko Paic – ELO 2015 

Dovoljno govori činjenica da je u kratkom periodu koji je proveo u ligi upoznao samo 1 i 2 ligu i da se tamo drži na 60% pobjeda. Van terena miran, fin, pristojan dečko, dok na terenu zna pokazati i svoju drugu stranu, neki bi rekli dr. Jekyll i mr. Hyde. Ne znamo još koji od njih dvojice će se pojaviti na turniru, ali u svakom slučaju ne zavidimo protivniku preko puta mreže.

 • Tim Valpotic – ELO 2022 

Pet godina čekamo na povratak ove legende GDSI-a u ligu. Pa da malo utvrdimo gradivo – rekordnih 14 osvajanja 1.liga, ukupni pobjednik sezone 2016 te višestruki osvajač turnira. U kakvoj je formi, što je radio, da li je više Real ili Juventus otkrit ćemo gledajući, a neki i na svojoj kozi (reketu).

 • Roberto Mikovic – ELO 2084 

Iako je članstvu od 2022. pridodao 22 meča, kod Roberta nema nepoznanica. To je potvrdio prošlogodisnjim osvajanjem GDSI kupa.
Po brojkama apsolutni kandidat za barem finale turnira, Roberto je formu za tu subotu brusio osvajanjem 2.lige i to bez izgubljenog seta.

 • Andrej Bajic – ELO 2086 

Novak Baj…pardon Andrej je od ulaska u ligu 2020.godine odlučio ostvariti i/ili porušiti sve rekorde 90% pobjeda na najvišoj razini lige, 12 osvojenih 1.liga, osvajač premijernog GDSI kupa, ganja apsolutno rekordno treće osvajanje ukupnog pobjednika godine zaredom, te trenutno u nizu od 12 uzastopnih pobjeda. Necemo pretjerati kad kažemo da je uzeti set Andreju – postignuće za sebe. Trenutno prvi favorit na kladionicama da ode do kraja, “the man to beat” i čovjek kome će svatko htjeti uzet skalp – Andrej Bajic!

Tekst poslao Danko Greiner

Advertisement. Scroll to continue reading.

teniski shop

SVE NAJNOVIJE VIJESTI IZ  TENIS LIGA: TENIS LIGA

Članak napisao

Advertisement

Daj mi još teniskih vijesti

Teniski klubovi

Teniski klubovi ZagrebTeniski klub TravnjakTK ChromosTK Chromos-SavicaTK ConcordiaTK DinamoTK FuturTK MladostTK HrvojeTK VeternicaTK ZagrebTK ITeamTK Ivan MerzTK Mala ŠalataTK MatchTK MedveščakTK MovensTK ParkTK PonikveTK...

Blog

Kao klinac sam volio igrati tenis. Doduše, to su bili užasni reketi i užasne loptice na improviziranim terenima u kvartu. Ali hej, bio sam...

Teniski klubovi

Teniski klubovi SplitTeniski klubovi ZadarTeniski klubovi DubrovnikTeniski klubovi MakarskaTeniski klubovi KaštelaTeniski klubovi ŠibenikTeniski klubovi BolTeniski klubovi StobrečTeniski klubovi PločeTeniski klubovi OrebićTeniski klubovi MetkovićTeniski klubovi...

Blog

Znate li Vi povijest tenisa? Pojedini povjesničari kažu kako, svima nama dragi sport tenis, svoje korijene vuče daleko u prošlost. Tako ga povezuju i...